## Agenda



Tariff Design Advisory Group

Date:	Wednesday, December 5, 2018	<b>Time:</b> 9:00 am to 1:30 pm
Locatio	n: Calgary Place, Main Board Room,	25 <sup>th</sup> Floor, 330 – 5th Avenue SW

Start	Duration	Agenda Items	Presenter
9:00 – 9:45 am	45 min	<ul> <li>Introduction and welcome</li> <li>Session overview and objectives</li> <li>Work plan update</li> <li>Review and approval of Nov 8 meeting notes <ul> <li>Update on Action Items</li> <li>Report on Alberta Energy conversation</li> </ul> </li> </ul>	Karla Reesor, Facilitator Trushal Umrania, AESO Matt Gray, AESO Doyle Sullivan, AESO
9:45 am – 10:25 am	40 min	<ul> <li>Discussion item: Review of Capacity cost allocation updates</li> <li>Analysis WG Update <ul> <li>Analysis</li> <li>Data requirements</li> <li>T's and C's WG Update</li> <li>Issues and scope</li> </ul> </li> <li>Desired outcome: Clarify next steps and ensure work can advance to recommendation</li> </ul>	Derek Olmstead, AESO
10:25 am – 10:40 am	15 min	BREAK	
10:40 am – 11:20 am	40 min	<ul> <li>Discussion item: Cost causation WG</li> <li>Recommendation         <ul> <li>Update on work completed to date</li> <li>Recommendation on data and analysis</li> <li>Next steps</li> </ul> </li> <li>Desired outcome: AG decision on WG recommendation and clearly articulate next steps to advance work.</li> </ul>	Dale Hildebrand, DUC
11:20 am – 11:30 am	10 min	<b>Discussion item:</b> Confirm that Data Requirements Working Group has concluded since outstanding data requirements will be determined in current Capacity and Transmission working groups. <b>Desired outcome:</b> AG decision on concluding WG.	Doyle Sullivan, AESO
11:30 am to 12:00 pm	30 min	<ul> <li>Discussion item: AG Member Roundtable on process so far. Provide feedback on:</li> <li>What's working well</li> <li>What can be improved (e.g., advisory group sessions, working groups)</li> <li>Desired Outcome: Process improvements.</li> </ul>	All
12:00 pm – 12:30 pm	30 min	LUNCH	
12:30 pm – 1:00 pm	30 min	<ul> <li>Discussion item: AG Member Roundtable continued</li> <li>CAA presentation</li> <li>Desired Outcome: Process improvements.</li> </ul>	Raj Retnanandan, CCA
1:00 pm - 1:30 pm	30 min	Review of conclusions, action items and next steps	Karla Reesor, Facilitator
	t		+