Agenda



Tariff Design Advisory Group

	nursday, February 7, 2019 Time: 9:00 am to 1:00 pm algary Place, Main Board Room, 25 th Floor, 330 – 5th Avenue SW		
	# min	Agenda Items	Presenter
9:00 am – 9:30 am	30 min	 Introduction Session overview and objectives Review and approval of Jan 17 meeting notes Update on data inquiry (LaRhonda Papworth) Update on Action Items (Matt Gray) Work plan update (Trushal Umrania) 	Karla Reesor, Facilitator
9:30 – 9:35 am	5 min	Discussion Item ENMAX Letter Desired Outcome: TDAG to provide direction on issues raised	Mark McGillivray, ENMAX
9:35 am – 10:00 am	25 min	 Information Item Capacity Cost Allocation Analysis WG update Update on progress toward mid Feb deliverable (re re-run of RAM model to study bookends) Next steps Desired Outcome: Awareness of WG activities 	John Martin
10:00 am – 10:30 am	30 min	 Information Item Capacity Cost Allocation Terms and Conditions WG Update on net vs gross AESO response to using Ts & Cs for penalties (John Martin) Deferral account mechanism to be addressed in this group/update as necessary Desired Outcome: Awareness of WG activities 	Richard Stout
10:30 am – 10:45 am	15 min	BREAK	
10:45 am – 12:00 pm	75 min	 Discussion Item Transmission Tariff WG Costed list of studies for consideration of the TDAG To submit proposal regarding hiring external resources Desired Outcome: TDAG approval to proceed 	Dale Hildebrand
12:00 pm – 12:30 pm	30 min	LUNCH	
12:30 pm – 12:50 pm	20 min	Roundtable – members' feedback on process or content	
12:50 am – 1:00 pm	10 min	Review of conclusions, action items and next steps	Karla Reesor, Facilitator



	# min	Agenda Items	Presenter
1:00 pm		Session adjourned	