## Agenda



Tariff Design Advisory Group

	Wednesday, March 6, 2019 <b>Time:</b> 9:00 am to 1:30 pm Calgary Place, Main Board Room, 25 <sup>th</sup> Floor, 330 – 5th Avenue SW		
Time	# min	Agenda Items	Presenter
9:00 am – 9:30 am	30 min	<ul> <li>Introduction</li> <li>Welcome (members, presenters)</li> <li>Session overview and objectives</li> <li>Review and approval of February meeting notes</li> <li>Update on Action Items</li> </ul>	Karla Reesor, Facilitator
9:30 am – 10:45 am	75 min	Capacity Cost Allocation Analysis WG Update: Recommendations   • Chair presentation (John Martin)  - Time blocks  - Weights  - Considerations  • Roundtable  - CCAA WG members  - Remaining TDAG members	All
10:45 am – 11:00 am		BREAK	
11:00 am – 12:00 pm	60 min	<ul> <li>Capacity Cost Allocation Terms and Conditions WG Update: Recommendations</li> <li>Chair presentation (Richard Stout) <ul> <li>Penalties and incentives</li> <li>Metering</li> <li>Deferral accounts</li> </ul> </li> <li>Roundtable <ul> <li>T&amp;Cs WG members</li> <li>Remaining TDAG members</li> </ul> </li> </ul>	All
12:00 pm – 12:30 pm	30 min	Lunch	
12:30 pm – 12:50 pm	20 min	Transmission Tariff WG Update	LaRhonda Papworth
12:50 pm – 1:10 pm	20 min	Roundtable – general discussion items	All
1:10 pm – 1:30 pm	20 min	Review of conclusions, action items and next steps	Karla Reesor, Facilitator
1:30 pm		Session adjourned	
Image: Construction of the second			