Agenda

Date: Location: Friday, November 15, 2019 **Time:** 9:00 am to 11:45 am BP Centre, Meeting Room 6006, 6th Floor, 240 – 4th Avenue SW

Time	# min	Agenda Items	Presenter
9:00 am – 9:15 am	15 min	 Introduction Welcome & Introductions Session overview Review and approval of meeting notes from September 11th 	Karla Reesor, Facilitator
9:15 am – 9:45 am	30 min	 Discussion item: AESO Stakeholder Engagement Framework Roundtable on TDAG: What's working? What could be improved? 	Nicole LeBlanc
9:45 am – 10.30 am	45 min	Discussion item: Tariff Redesign Objectives Presentation with Q&A Roundtable 	LaRhonda Papworth
10:30 am – 10:45 am	15 min	Break	
10:45 am – 11.15 am	30 min	 Information item: Schedule Review work to date and future deliverables Update on external consulting (Navigant) 	Trushal Umrania
11:15 am – 11:30 am	15 min	Discussion item: Roundtable	Karla Reesor
11:30 am – 11:45 am	15 min	Review of conclusions, action items and next steps	Karla Reesor
11:45 am		Meeting adjourned	

- Q Calgary Place, 2500, 330-5th Avenue SW Calgary, AB T2P 0L4
- **C** Phone: 403-539-2450 | Fax: 403-539-2949