## Agenda

## Tariff Design Advisory Group



Date:Thursday, October 4, 2018Time:9:00 am to NoonLocation:BP Centre, Meeting Room 6006, 6th Floor, 240 – 4th Avenue SW

Time	# min	Agenda Items	Presenter
9:00 am	10 min	<ul> <li>Introduction</li> <li>Welcome (members, presenters)</li> <li>Session overview and objectives</li> <li>Review and approval of September 6 meeting summary <ul> <li>Update on Action Items</li> </ul> </li> </ul>	Karla Reesor, Facilitator
9:10 am	45 min	Tutorial: AESO Forecasting and Planning Practices	Amir Motamedi (AESO)
9:55 am	10 min	BREAK	
10:05 am	30 min	RAM Model Overview includes (includes Q&A)	Kris Aksomitis, Power Advisory Grant Freudenthaler, AESO Jin Chen, AESO
10:35 am	15 min	Self-Supply (includes Q&A)	Steve Waller, AESO
10:50 am	60 min	Data Requirements Working Group Recommendations (presentation and discussion)	Hao Liu, AltaLink on behalf of Working Group members
11:50 am	10 min	Review of conclusions, action items and next steps	Karla Reesor, Facilitator
12:00 pm		Session adjourned	
() AESO DECISION-MAKING PROCESS			