## Agenda

## Tariff Design Advisory Group



Date:Thursday, September 6, 2018Time:9:00 am to NoonLocation:BP Centre Meeting Room 6006, 6th Floor, 240 – 4th Avenue SW

Time	# min	Agenda Items	Presenter
9:00 am	5 min	<ul><li>Welcome</li><li>Session overview and objectives</li></ul>	Karla Reesor, Facilitator
9:05 am	15 min	<ul> <li>Group Norms</li> <li>Based on experience in other working groups, what practices and member commitments will enable efficient and effective meetings?</li> <li>Managing issues raised by stakeholders-at-large</li> </ul>	Karla Reesor, Facilitator
9:20 am	65 min	<ul> <li>Overview of draft detailed workplans for transmission and capacity followed by discussion</li> <li>Are all the key work elements included? Are there any steps that may not be needed?</li> <li>Are the timeframes appropriate?</li> <li>Are there elements that could be done in parallel rather than in series?</li> <li>Which technical experts may be able to assist with the work (within Advisory Group organizations or in consulting firms)?</li> </ul>	Raj Sharma (AESO) Doyle Sullivan (AESO)
10:25 am	10 min	BREAK	
10:35 am	15 min	<ul> <li>Requests for additional tutorials</li> <li>Discuss requests received and determine priority and timing</li> </ul>	Doyle Sullivan (AESO)
10:50 am	45 min	<ul> <li>Data requirements</li> <li>Initial discussion on data needed and the purpose for the data</li> <li>Advisory Group members who have raised data requests present rationale behind their requests</li> <li>Discuss forming Working Group to review/assess data needs</li> </ul>	Raj Sharma (AESO) Doyle Sullivan (AESO)
			i
11:35 am	10 min	Meeting schedule for Fall 2018	Matt Gray (AESO)