## Agenda

## Tariff Design Advisory Group



Date:Monday, April 15, 2019Location:BP Centre, 240 4th Ave, SW

Time: 9:00 am to 12:15 pm

Time	# min	Agenda Items	Presenter
9:00 am – 9:05 am	5 min	<ul> <li>Introduction</li> <li>Welcome (members, presenters)</li> <li>Session overview and objectives <ul> <li>Discuss themes, other relevant points arising from feedback</li> <li>Determine work plan impacts</li> <li>WG updates</li> </ul> </li> <li>Review and approval of March meeting notes</li> <li>Update on Action Items</li> </ul>	Matt Gray, Facilitator
9:05 am – 10:05 am	60 min	<ul> <li>Discussion item: Feedback on March 13 session</li> <li>Roundtable for each TDAG member to raise feedback (their own, their constituents,' and other points) for discussion</li> <li>Desired Outcome: Determine impacts to work plans</li> </ul>	All
10:05 am – 10:20 am	15 min	Break	
10:20 am – 10:50 am	30 min	<b>Discussion item:</b> Feedback on March 13 session (cont'd)	All
10:50 am – 11:20 am	30 min	<ul><li>Information item: Capacity Cost Allocation Analysis</li><li>WG Update</li><li>Chair presentation</li></ul>	John Martin, AESO
11:20 am – 11:35 am	15 min	<ul> <li>Discussion item: CCAWG Recommendation (Time blocks)</li> <li>TDAG Discussion</li> <li>Desired Outcome: Decision on recommendation</li> </ul>	Matt Gray
11:35 am – 11:50 am	15 min	<ul><li>Information item: Capacity Cost Allocation Terms and Conditions WG Update</li><li>Chair presentation</li></ul>	Richard Stout
11:50 am – 12:05 pm	15 min	<ul><li>Information item: Transmission Tariff WG Update</li><li>Chair presentation</li></ul>	LaRhonda Papworth
12:05 pm – 12:15 pm	10 min	Review of conclusions, action items and next steps	Matt Gray
12:15 – 12:45 pm	30 min	Lunch	
		Session adjourned	
AESO DECISION-MAKING PROCESS			

Public